• 1

  El Paisatge que ofereix la ubicació de la Finca Massarra

  Li brinda l'oportunitat de passar una estada en ple cor del Parc Natural de la Serra Mariola que compta amb un gran patrimoni humà, amb restes arqueològiques, pintures i restes d'assentaments neolítics, un paisatge vegetal amb més de 1400 plantes aromàtiques i medicinals, una gran diversitat de fauna, miradors, ermites, etc. Ideals per realitzar senderisme i mimetitzar-se en la naturalesa durant la seua passantia. Una de les reserves naturals amb més extensa varietat de plantes a Europa, coneguda com “La serra de les mil i una flors”. Pels més aventurers, el Montcabrer és una altra destinació que podran visitar si ho desitgen. És el cim més alt de la Serra Mariola a 1390 metres d'altura.

  entrador_carrasca paisatge_carrasca paisatge_pi paisatge ecologia_romer (1) paisatge_olivera paisatge_caminant

 • 2

  Bocairent és un dels municipis més atractius de tot l'interior de la Comunitat Valenciana

  El seu interés no solament es limita a la bellesa dels seus paisatges, sinó que s'estén a àmbits molt diversos. Ofereix un gran nombre de rutes i construccions històriques, el singular barri medieval, en el qual s'amaga un patrimoni històric-artístic de primer ordre; les ermites situades en les més dispars llocs del terme, l'originalitat de les Covetes dels Moros i de la Plaça de Bous que tenen en comú l'esforç humà realitzat, a força de bec, per guanyar-li espai útil a la duríssima roca sobre la qual s'assenta Bocairent. També es pot visitar el santuari Sant Crist i la Font d’En Ferrís un antic safareig, entre molts altres magnífics llocs que visitar. Bocairent pot presumir de posseir un ric passat i una forta personalitat. Per tant, la Granja Escola Mariola posa a la seua disposició la informació i guia necessària perquè els més joves poden descobrir i visitar aquests i molts més llocs que es troben en els seus voltants.

  itenerari1 entorno_entorno_bocairent entorno_pont roma1 entorno_pont roma2 entorno_pont roma entorno_fontdenferris entorno_coves del moros entorno_coves del moros1