Estem situats en la Finca Massarra, una típica masia valenciana, amb 200 hectàrees de muntanya organitzades entre instal·lacions, zones àmplies verdes i recreatives, espais multiaventura, piscina, granja i camp amb una gran quantitat d’espècies autòctones.

A més de realitzar activitats d’educació mediambiental, disposem de zones d’acampada i alberg perfectament equipat per a campaments de grups organitzats (scouts, juniors, …), colònies escolars en estades curtes i llargues, viatges de finalització de curs, excursions d’estiu i caps de setmana.

Aquests grups podran gaudir de les nostres instal·lacions en un entorn únic, rústic i natural. Els locals s’han rehabilitat i condicionat com a centre de vacances.

La natura és molt abundant en la Granja Escola. Des de lluny, la carrasca més antiga de la masia va marcant el camí principal que ens dirigeix a nombrosos arbres fruiters. Notarem l’olor de les diverses espècies autòctones com el romer, el timó, la sàlvia i l’espígol entre altres. Si  ens deixem portar pel so dels animals més propers, trobarem la casa dels porcs, les oques, les gallines, les ovelles i el ruc.

Continuant el camí arribem a l’entrada principal de l’habitatge, un pavelló construït a l’antiga. Allí es troben les diferents habitacions, els banys, la cuina principal, diverses sales de treball i un gran saló amb xemeneia que s’utilitza com a menjador, lloc de reunió, escenari per a fer actuacions de teatre o per realitzar activitats lúdiques.

Sortim de nou a l’exterior per dirigir-nos a un altre pavelló que consta de diverses aules de treball on fer els tallers i reunir-se amb el grup.

També comptem amb diverses fonts, una altra cuina i saló, banys i un gran pòrtic cobert per protegir-se de la pluja o de la calor mentre es juga a l’aire lliure. En aquesta zona es realitzen les activitats nocturnes a l’estiu.

Des d’ací s’observa el galliner, les quadres dels cavalls i la casa del paó reial.

Per completar el ventall de possibilitats, disposem d’una zona multiaventura, instal·lacions esportives, zones destinades a l’hípica, piscina i amplis espais (exteriors i interiors) per gaudir dels jocs, reunions, cinema, etc. que converteixen el centre en un espai multifuncional.

Ens mantenim fidels al compromís de contribuir de manera important a complementar l’educació mediambiental dels joves.

Per tant, aprofitant les característiques geogràfiques de la Finca Massarra i els seus voltants, oferim a més la possibilitat de descobrir les rutes històriques, ecològiques, coves i fonts que la nostra localització ens proporciona.